Palolem

Hejhalla!

Vi fick forgylla Panjim med annu en natts vistelse, for att lata Marias feber lagga sig helt. Trots den lilla sjukdomen var de tre dagarna i staden en underbar tid. Pa den andra utforskade vi bland annat Indiens svar pa Overskottsbolaget - for att fly varmen vid lunch - vilket resulterade i ett par, tre riktiga kap!

Igar, mandag, bussade vi ner till Palolem och vid ankomst kande vi att ditta e jo najs! Har stannar vi, foh sho! Vi bokade tva natter pa ett guest house for rimlig summa, for att imorgon hitta oss en passande hydda pa stranden. En hydda bland miljontalsfiljonerboner palmjavlar. Ni anar inte! Man laser i guidebocker att stranden kantas av kokospalmer - man tanker sig en gles alle med prydliga, exotiska trad. Men denna vegetation gar bananas!!! De e en focking skog mannen...

Har ser ni den:
jag sa en Focking skog mannen!!
                                                                          Vi sau di! en Focking skog!

Forovrigt ar Palolem en jattefin strand med lagom mycket folk, och aven om vi kanske har lite svart att erkanna det, sa ar det skont att se vasterlandska turister. Igar, nar vi satt pa en stearinupplyst strandservering, flyttade vi ihop vart bord med en liten potpurri av olika nationaliteter; tva portugisika killar, boende i England, en brasilianare och en tysk. Vi pratade hela kvallen; om sprakskillnader, veterinarer, mat, resor, England och hariga brost.

Ha det fett i barrskogarna dar hemma! 

puss o kjam, ses pa stan 
/Maria och Julia
 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Se upp för fallande kokosnötter. De kan slå ihjäl en.

Brokig upplevelse va!

Ni har redan ett livsbehov av intryck som det verkar av bloggen.

pok mamma Annika

2010-03-10 @ 06:09:27
Postat av: Mamma Eva

Ja, det här är bara början! Fast det låter lite farligt med en hydda på stranden. Finns det vakter?

kramar o pussar från en orolig mamma Eva

2010-03-10 @ 17:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0